Het doel van de Bruidsfoto & Film Award

De verkiezing Bruidsfoto & Film Award heeft als doel om de nieuwste bruidsfoto- en filmtrends te laten zien en bruidsparen kennis te laten maken met professionele bruidsfotografen en - filmmakers. Om later met veel liefde en plezier terug te kijken op de mooiste dag van hun leven, is het natuurlijk belangrijk dat deze professioneel op en in beeld wordt vastgelegd.

Op deze wijze draagt de Bruidsfoto & Film Award al jarenlang bij aan de zichtbaarheid van de professionele bruidsfotografie en -film bij bruidsparen en stimuleert de Bruidsfoto & Film Award bovendien de ontwikkeling van de professionele bruidsfotografie en -film in Nederland.

Genomineerden, eervolle vermeldingen en winnaars van de Bruidsfoto & Film Award komen allen op verschillende momenten in het jaar via relevante media (regionaal en landelijk) onder de aandacht van aanstaande bruidsparen.

De Bruidsfoto & Film Award is uitgegroeid tot een prestigieuze foto- en filmverkiezing waar professionele bruidsfotografen en -filmmakers hun foto's en films voor kunnen inzenden. De Bruidsfoto & Film Award is een initiatief van Bruid & Bruidegom Magazine.

Voor aanvullende informatie over de Bruidsfoto & Film Award, bel naar: 033 - 750 35 00 of stuur een e-mail naar info@bffa.nl.