Connect with us

Welke zonnebril draag jij deze zomer?

Liggen met zonnebril

Fashion

Welke zonnebril draag jij deze zomer?

Het mooie weer is weer in aantocht en dat betekent dat dit het moment is om een nieuwe zonnebril te kopen. Een zonnebril is veel meer dan een bril om je ogen te beschermen tegen schadelijke uv-straling. In de loop der jaren is de zonnebril uitgegroeid tot een essentieel onderdeel van een stijlvolle outfit. Weet jij nog niet welk merk het beste bij jou past? Dan zetten wij hier een aantal merken op een rijtje om het je wat gemakkelijker te maken. Je zult zien dat er veel keus is en dat het niet moeilijk hoeft te zijn om deze zomer een verpletterende indruk te maken!

De mooiste zonnebrillen voor dames

De meest populaire zonnebrillen dames zijn de brillen van Ray Ban. Dit merk draait al bijna honderd jaar mee en heeft al vele klassiekers op zijn naam staan. Deze brillen worden gekenmerkt door hun eenvoudige ontwerp, maar ook door hun zeer stijlvolle uitstraling. Er zijn maar weinig beroemdheden op te noemen die niet een bril van dit merk hebben gedragen. Met een bril van dit merk, weet je zeker dat je plank niet mis kunt slaan. De glazen zijn voorzien van uv-protectie waardoor je er niet alleen heel goed uitziet, maar waarmee je ogen ook optimaal beschermd zijn tegen schadelijke uv-straling.

Kies voor een karakteristieke bril van Gucci

Wanneer je graag een statement wilt maken met je zonnebril, dan zal de collectie van Gucci je zeker aanspreken. De ontwerpers van dit merk hebben lef en dat zie je terug in hun brillen. Deze hebben grove en kleurrijke monturen. Met deze brillen zul je zeker opgemerkt worden. De glazen zijn beschikbaar in diverse kleuren. Je kunt kiezen voor groene, zwarte, en bruine glazen. Met deze bril draag je ook bij aan een beter milieu omdat Gucci de monturen van biologisch afbreekbaar plastic maakt. Zo weet je dus zeker dat wanneer je je bril na tientallen jaren van de hand doet, hij geen schade zal berokkenen aan het milieu.

Vergeet de brillen van Tom Ford niet!

Als je het moeilijk vindt om voor een merk te kiezen, dan bieden de brillen van Tom Ford altijd een uitkomst. Deze brillen zijn zeer divers en dus is er voor iedereen wel wat wils. Wil je een simpel, maar zeer stijlvol modelletje? Tom Ford zal je niet teleurstellen. Wil je liever een karakteristieke bril? Ook dan heeft dit merk alles in huis wat je nodig hebt. De brillen van dit merk zijn in alle kleuren en designs verkrijgbaar. Geen wonder dat vele celebrities kiezen voor dit merk wanneer zij stijlvolle accessoires nodig hebben voor hun outfits.

Continue Reading
To Top