Connect with us

On trend – Dit zijn de kleuren van herfst en winter 2021/2022

Kleur draden

Fashion

On trend – Dit zijn de kleuren van herfst en winter 2021/2022

De zomer zit er bijna op en het is tijd om je klaar te maken voor het najaar. Hier komt ook een nieuwe garderobe bij kijken, inclusief nieuwe kleuren die aansluiten bij de trends van het seizoen. Wij vertellen je graag welke kleuren helemaal hot and happening zijn deze herfst en winter, zo zijn jouw outfits altijd up to date.

Pantone – het kleurorakel van de mode-industrie – was tijdens de fashionweeks scherp op kleuren en heeft de trends van dit najaar alvast voor je vastgesteld. Een voorbereid mens telt voor twee, dus hier komen ze.

Soy Bean

Soy wat? Deze nieuwe kleur stak er tijdens New York Fashion Week met kop en schouders bovenuit. Dit geelachtige beige wordt het helemaal, als we Pantone mogen geloven – en dat mogen we.

Coconut Cream

Deze zachtroze kleur spatte van de catwalk af en gaan we volgend seizoen gegarandeerd veel terugzien. Combineer de kleur met chocoladebruin of olijfgroen om de herfst te representeren met je outfit.

Betongrijs

Thank god, deze basic kleur gaat het straatbeeld overnemen deze winter. Als jij minimalistische outfits houdt, dan is deze trend je op het lijf geschreven. Met een mooie grijstint ga je nooit de fout in en daarom houden wij van de betongrijs-trend.

Olijfgroen

We zagen de kleur in de zomer ook al veel in de winkels en het lijkt erop dat de trend nog even blijft hangen. Olijfgroen deed het goed op de catwalk en leent zich perfect voor een klassieke, winterse look. Combineer een olijfgroen item met wit of gemêleerd grijs voor dat Scandinavische effect.

Ibiza blauw

In de zomer gaan we naar Ibiza en in de winter dragen we het. Ibiza blauw is een koele, maar levendige blauwtint die we veel zagen in de shows van Alexander McQueen en Stella McCartney. Vooral Ibiza blauwe leerlooks zijn on trend dit najaar, dus sla alvast een paar mooie blauwe laarzen in.

Grasgroen

Mooi groen is niet lelijk. We zetten de lente-vibes door in de winter met grasgroene items, zoals jurken, blazers en pantalons. Balmain en Alberta Ferretti deden het al voor, nu jij nog.

Optimistisch geel

Over vrolijke kleuren gesproken, geel ga je komend seizoen veel zien in de winkels. We houden de stemming erin en kleden onszelf – ook tijdens koude, regenachtige dagen – gelukkig. Klaar met de sombere sferen van de herfst? Combineer geel dan met grasgroen of coconut cream voor een speelse, optimistische look. Nu we weten dat dit de trendkleuren zijn van de herfst en winter kunnen wij niet wachten totdat de zomer voorbij. Op naar die extravagantie garderobe.

Continue Reading
To Top