Connect with us

Wordt jouw kleintje binnenkort 5 jaar? Dit zijn de leukste cadeautjes om te geven!

Verjaardag kind

Adore

Wordt jouw kleintje binnenkort 5 jaar? Dit zijn de leukste cadeautjes om te geven!

Heb jij binnenkort een verjaardag op de planning staan en ben je nog op zoek naar een leuk en origineel cadeau? We got you! 5 jaar is de leeftijd waarop kindjes gaan ontdekken, nieuwe dingen leren en maken. De perfecte gelegenheid om daar een passend cadeau bij te geven. Wij hebben een lijst met cadeau inspiratie verzameld, lees dus snel verder!

Een kinder camera

Zoals we net benoemden is 5 jaar een leeftijd waar kinderen echt groeien en ze zitten midden in de ontwikkeling. Het is fijn om jouw kleintje de mogelijkheid te geven om creativiteit te ontwikkelen. Een cadeau dat hier perfect op aansluit is een kids camera. Met een kinder camera maakt jouw kleintje gemakkelijk foto’s en video’s. Daarnaast is het op veel modellen tegenwoordig ook al mogelijk om hierbij de foto’s te bewerken of bijvoorbeeld stemmen te vervormen. Ga samen met je kindje het bos in en laat zijn of haar creativiteit de vrije loop!

Een gepersonaliseerde drinkbeker

Die ontwikkeling die kinderen doormaken gebeurt natuurlijk niet alleen tijdens het spelen, want als een kindje 5 wordt is de kans groot dat hij of zij al een jaar naar school gaat. School is dé plek om nieuwe dingen te leren en te ontdekken. En als je naar school gaat dan mogen een mooie broodtrommel en een coole beker natuurlijk niet ontbreken. Er zijn online en in de winkels veel verschillende broodtrommels en bekers te vinden, maar hoe leuk is het om ze zelf te ontwerpen? Via MyMepal ontwerp je gemakkelijk zelf de leukste mepal drinkbekers en broodtrommels. Zo kun je bijvoorbeeld de naam van jouw zoon of dochter op het item laten drukken. Zo wordt zijn of haar beker ook nog eens extra herkenbaar!

Een kinderfiets

De kans is groot dat jouw kleintje het afgelopen jaar heeft leren fietsen of nu bezig is met dat proces. Om de motivatie hoog te houden is de 5e verjaardag dan het perfecte moment om een echt stoere kinderfiets cadeau te geven. Dit geeft ze ook de mogelijkheid om zelf naar school te fietsen en de zijwieltjes echt achterwege te laten!

Continue Reading
To Top