Connect with us

Selflove – Dankzij deze podcasts ga je steeds een beetje meer van jezelf houden

Podcast setup

Adore

Selflove – Dankzij deze podcasts ga je steeds een beetje meer van jezelf houden

Podcasts zijn het helemaal. Als we onderweg zijn doen we niets anders dan genieten van een goede podcast. Of het nu is om te lachen, een interessante discussie aan te horen of om jezelf te ontwikkelen: luisteren naar een podcast is nooit zonde van je tijd. Enfin, wil je echt iets aan je podcast hebben? Luister dan naar podcasts waardoor je meer van jezelf gaat houden en lekkerder in je vel zit.

Klaar voor een flinke dosis inspiratie? Wij hebben de fijnste podcasts verzameld over zelfliefde. Het beste aan alles is dat je ze gewoon luistert op Spotify.

Damn, Honey

In deze heerlijke podcast gaan Nydia van Voorthuizen en Marie-Lotte Hagen in op alle aspecten van het hectische vrouwenleven. Eigenlijk wordt alles besproken waar je als vrouw in deze tijd mee te maken krijgt. En ja, er wordt openlijk gesproken over feminisme, seksisme en selflove.

Gurls Talk

Jep, wij vrouwen praten graag. Zo ook Adwoa Aboah, het meesterbrein achter Gurls Talk. Iedere week vaan Adwoa in op zaken zoals mental health, kunst, seksualiteit, zelfliefde en relaties. Zeker het luisteren waard.

She’s All Fat

She’s All Fat is naar eigen zeggen de podcast voor body positivity, zelfliefde en chille vibes. Klinkt dat niet top? Wekelijks verschijnt er weer een nieuwe aflevering op Spotify, onder leiding van Sophie en April.

Your Inner Glow

In de podcast Your Inner Glow praat Romane je bij over alle ins and outs op het gebied van zelfacceptatie, meditatie en selfcare. Ze vertelt je over hoe zij mediteert, geluk vindt en steeds meer van zichzelf houdt. Geloof ons, van deze podcast leer je veel.

Stuff Mom Never Told You

De eerste podcast in dit rijtje die niet van Nederlandse bodem komt, maar over is gewaaid vanuit Amerika: Stuff Mom Never Told You. En dit is er niet zomaar een, dit is één van de best onderbouwde podcasts van het moment. Voordat ze het onderwerp van de aflevering bespreken doen de hosts eerst uitgebreid onderzoek. Als jij iemand bent die graag dieper op stof ingaat, dan is dit de podcast voor jou.

Your Own Magic

Om nog maar even op de internationale touren te blijven: maak kennis met Your Own Magic. In deze podcast gaan de hosts Allie Michelle en Raquelle Mantra het hebben over het creëren van je eigen magie. Kleine side note: deze podcast is alleen fijn als je openstaat voor een beetje spiritualiteit.

Continue Reading
To Top