Connect with us

Een pooltafel in jouw garage? Of een Trampoline in de tuin? Dit is eenvoudig te realiseren.

Trampoline

Adore

Een pooltafel in jouw garage? Of een Trampoline in de tuin? Dit is eenvoudig te realiseren.

Heb jij altijd al gedroomd van een echte pooltafel in jouw huis? Of vragen je kinderen al jaren om een trampoline in de tuin maar twijfel je over de aanschaf van deze producten? Lees dan verder, want wij helpen je kiezen bij de aanschaf.

Biljart, pool, snooker. Voor de leek lijkt het allemaal op elkaar. Maar in het kort alle verschillen: biljart speel je met drie ballen, waarbij je in één stoot beurt, alle ballen probeert te raken. Bij poolen is het de bedoeling om jouw kleur bal (heel of gestreept) door middel van de witte, neutrale, bal in de gaten te stoten. Snooker is de meest ingewikkelde variant, deze speel je ook met 22 ballen. Hierbij is het de bedoeling om zo veel mogelijk punten te scoren.

Pooltafel

Wanneer je een pooltafel voor thuis op het oog hebt, kom je voor verschillende keuzes te staan. Zo moet je kijken naar de maat van de tafel, deze kan namelijk verschillen in grootte. De meest gebruikte maten zijn 210×105 cm, 230x115cm en 285×142,5cm. Uiteraard is het van belang dat je genoeg ruimte rondom je tafel hebt, zodat je met je keu goed kan stoten. Daarnaast moet je kijken naar het gewicht van de tafel. Doorgaans geldt, hoe zwaarder de tafel, hoe stabieler. Dit komt het spel ten gunste. Tot slot heb je pooltafels die gemaakt zijn van MDF platen, maar ook van leisteen platen. Leistaan poolstafel zijn doorgaans steviger en gaan langer mee dan MDF speelplaten. 

Trampolines

Frontflip, backflip of gewoon een hoge sprong. Het kan allemaal op een trampoline. Wanneer je een trampoline koopt op Trampolineland.nl, kan je kiezen uit vele opties. Zo kan je ervoor kiezen om een ingebouwde trampoline in de grond te kopen, een trampoline met een veiligheidsnet eromheen of een trampoline op poten. Daarnaast kan je kiezen voor een ovale of een ronde trampoline, afhankelijk van de ruimte en de plek waar deze komt te staan. Trampolineland biedt ook losse accessoires aan, waaronder de springdoeken, vering en veiligheidsnetten. 

Fitness trampoline

Ook bestaan er kleinere trampolines waarmee je kan werken aan je fysieke gezondheid. Een fitness trampoline kan op vele manieren worden gebruikt en je kan er verschillende oefeningen op doen. Zo kan je je been, buik- of rugspieren trainen met behulp van een fitness trampoline.
Ben jij geïnteresseerd in de aanschaf van een pooltafel of een trampoline? Kijk dan snel op de sites voor meer informatie.

Continue Reading
To Top