Connect with us

De juiste raamdecoratie voor jouw huis

Raamdecoratie en bank

Adore

De juiste raamdecoratie voor jouw huis

Raamdecoratie in huis is onmisbaar. Er zijn veel verschillende soorten waardoor het voor veel mensen lastig is om het juiste te kiezen. In dit artikel helpen we je met het maken van de juiste keuze.

Maak de goede keuze

Raamdecoratie in je woning is erg belangrijk. Het zorgt er niet alleen voor dat het licht tegengehouden wordt, het geeft ook privacy en het kan ook nog eens isolerend werken. Bij de aankoop is het van belang om hier rekening mee te houden. Inbetween gordijnen geven bijvoorbeeld veel privacy. Terwijl plisségordijnen er juist voor zorgen dat de warmte binnen blijft. Daarnaast moet je ook een keuze maken over welke kleur je wilt. Denk hierbij na over de toekomst. Kies een kleur die je over een paar jaar nog steeds mooi vindt. Raamdecoratie is immers niet heel goedkoop.

Plisségordijnen

Plisségordijnen zijn het ideale raamdecoratietype, want ze passen in iedere kamer. Ze kunnen namelijk op elk type raam aangepast worden. Heb je een dakraam of draai-/kiepraam? Dan kan je ook kiezen voor plisségordijnen. Je monteert plisségordijnen namelijk aan de zijkant in plaats van de bovenkant. Hierdoor blijven ze vastzitten aan het raam. Ook als het openstaat. Maar dat is niet het enige voordeel. Deze gordijnen hebben namelijk een isolerende werking. Dat betekent dat ze in de winter ervoor zorgen dat de warmte binnen blijft en je de verwarming minder hoog hoeft te zetten. In de zomer houden ze juist de zon tegen en blijft het lekker koel binnen. Plisségordijnen hebben een strakke, moderne uitstraling en brengen veel sfeer in de ruimte. Je kan zelf de transparantie van de stof bepalen. Als je veel privacy wilt, dan kies je voor verduisterende stof. Dat is erg geschikt voor in de slaapkamer, want die moet goed verduisterd kunnen worden.

Waar koop je goede raamdecoratie?

Er zijn veel aanbieders van raamdecoratie op de markt. Wil je mooie raamdecoratie die lang meegaat? Kijk dan eens op de site van Veneta.com. Ze verkopen hier allerlei soorten en maten raamdecoratie. Alles kan op maat gemaakt worden zodat het altijd bij jouw huis past. Alles wordt gelijk vanuit de fabriek geleverd, waardoor je minder betaald dan in een speciaalzaak. Vind je het lastig om zelf de juiste keuze te maken? Dan kan je altijd even bellen of een contactformulier invullen op de website. Ze helpen je graag met al je vragen.

Continue Reading
To Top