Connect with us

6x datingapps waarop jij de liefde van je leven ontmoet

Daten

Adore

6x datingapps waarop jij de liefde van je leven ontmoet

Tinder is misschien wel de meest gebruikte datingapp die er is. Heb jij deze app al uitgespeeld? No worries, er zijn nog genoeg andere platformen waar jij mogelijk de liefde van je leven op ontmoet. Bumble, Inner Circle en ga zo maar door – wij vertellen je alles over de datingapps die je niet wil missen.

Je smartphone is niet meer weg te denken uit ons leven, en dus ook niet uit ons liefdesleven. Je kunt er natuurlijk op uit gaan om jouw prins op het witte paard te ontmoeten, maar dit hoeft niet per se. Dankzij tal van vindingrijke datingapps ga jij op zoek naar jouw future lover, gewoon vanaf de bank.

Happn

Happn zoekt een match voor je op basis van jouw locatie. Er komen mensen voorbij die bij jou in de buurt zijn of met wie je paden bent gekruist, wel zo makkelijk. Zie Happn als de app die je de connectie biedt die je in het echt voorbij bent gelopen.

Bumble

Mannen aan het roer? Bij Bumble niet! Op Bumble is het de bedoeling dat de vrouwen de eerste move maken. En dat is wel zo fijn, want zo bepaal jij zelf met wie je chat en vooral met wie niet. Ook leuk: je kan de wingwoman uithangen en een profiel doorsturen naar een vriendin.

Inner Circle

Inner Circle lijkt op veel manieren op een socialmediaplatform. Je kan zelf berichten plaatsen op je feed en bijvoorbeeld bekijken wie er in dezelfde branche als jij werkt. Ook ben je er zeker van dat er geen vage figuren op de app rondzwerven. Je moet namelijk toegevoegd worden door iemand die al lid is en daarna wordt jouw profiel gekeurd door de app. Safety first.

Hinge

Niet op zoek naar een scharrel, maar naar iets serieus? Dan is Hinge de plek waar je moet zijn. Gesprekken staan centraal in deze app. De app vindt het zo belangrijk dat je zelfs reminders krijgt om de conversatie op gang te houden. Wat fijn is, is dat de app gelinkt is aan Facebook. De personen die je te zijn krijgt zijn vrienden van vrienden, dat maakt het nét iets veiliger.

Once

Once is de perfecte app als jij geen haast hebt in de liefde. Iedere dag krijg je één potentiële match te zien, waarvoor je 24 uur de tijd hebt om op deze mogelijke lover te reageren. Neem je tijd en overweeg iedereen goed, zo neem je altijd de juiste beslissing.

Continue Reading
To Top